Nieuws
Foto: Ocean Harvest Technology

Ocean Harvest Technology uit Ierland heeft met Barentz Animal Nutrition overeenstemming bereikt over het distributeurschap van zijn OceanFeed-producten in Europa. Vanaf heden treedt Barentz formeel op als distributeur voor OceanFeed in een groot deel van Europa.

Samen met Barentz gaat het Ierse Ocean Harvest Technology gemengde macroalgenproducten voor onder andere het petfoodsegment leveren. De twee bedrijven zullen onder andere samenwerken in Duitsland, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Spanje. Volgens beide bedrijven is het belangrijkste doel van de samenwerking het verder verbeteren van de gezondheid en voeding van dieren.

Zeewier

De eigen formules van de producten van het merk OceanFeed combineren verschillende soorten bruine, groene en rode macroalgen (zeewier) die speciaal zijn geselecteerd op hun bioactieve voordelen, waaronder gezondheidsstabiliteit in de darmen, opname van voedingsstoffen en gedeeltelijke vervanging van andere ingrediënten voor diervoeding.

Positieve effecten

Het is aangetoond dat OceanFeed-producten die worden toegevoegd aan diervoeder voor gezelschapsdieren, de energieniveaus en het uithoudingsvermogen van het dier verhogen en de vacht meer glanzend en zacht maken. Dit is vooral het gevolg van de natuurlijke mineralen wat zeewier bevat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.