Nieuws

Vakbekwaam, klantgericht en toekomstproof, dat zijn de inhoudelijke ingrediënten van Dibevo University, een tweedaags kennis- en product-event voor iedereen die professioneel werkzaam is in de huisdierenbranche. Dibevo University vindt plaats op 7 en 8 oktober 2018 in het Hart van Holland in Nijkerk.

Dibevo University geeft bezoekers een flinke duw in de rug met inspiratie, verrassende inzichten, nieuwe energie, slimme tips en een visie op de toekomst van de branche. Geen theoretisch gedoe, maar praktijkgerichte dagen met humor en gezelligheid.

Activiteiten

Het event is opgebouwd rondom een collegezaal met drie topsprekers, een productcampus en een bibliotheek/kennisplein waar bezoekers onder andere kunnen controleren of ze zonder bijscholing examen kunnen doen voor het verplichte vakbekwaamheidsdiploma.

Kosten

Voor Dibevo-leden zijn de eerste twee toegangskaarten gratis. Extra toegangskaarten voor leden kosten 15 euro (incl. btw). Voor niet-leden bedraagt de toegangsprijs 35 euro aan de deur en 25 euro bij voorregistratie. De kaartverkoop start deze zomer.

Meer informatie over Dibevo University vindt u hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.