Nieuws

Energique lanceert nieuwe rauwe voedingslijn

1

Energique uit Gorredijk heeft onlangs een compleet nieuwe rauwe voedingslijn bij alle dierenartsen in Nederland gelanceerd.

Deze Raw Veterinary Diets dieetvoedingslijn bestaat uit diepvriesproducten, exclusief verkrijgbaar voor dierenartsen. Dit product is verkrijgbaar voor honden in elke levensfase én honden met een speciale voedingsbehoefte.

HPP

Alle Energique Raw Veterinary Diets zijn bewerkt met High Pressure Processing (HPP). Dit is een wetenschappelijk gevalideerde manier om pathogene bacteriën in voeding af te doden. Hierdoor zijn ze veilig inzetbaar voor honden met specifieke aandoeningen. HPP wordt ook veelvuldig toegepast op producten voor humane consumptie.

Wetenschappelijk geformuleerd

De dieetlijn is compleet geformuleerd conform wetgeving en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten voor verschillende dieetindicaties. Alle producten bestaan primair uit vlees en zijn aangevuld met een rijke en gevarieerde mix van groenten voor voldoende vezelwerking, aangevuld met vitamines en mineralen. Alle maaltijden zijn gegarandeerd vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen.

Certificering

Energique Raw Veterinary Diets worden geproduceerd door Energique in Gorredijk. Alle producten worden in een fabriek met GMP+ en IFS certificering gefabriceerd en zijn van humane consumptiekwaliteit. Voor maximale transparantie zijn alle diëten open gedeclareerd.

1 reactie op “Energique lanceert nieuwe rauwe voedingslijn

  1. Lientje schreef:

    Mijn hond vindt het heerlijk! Erg fijn dat ze de ingrediënten tot in detail vermelden op de verpakking, zo weet je precies wat er in zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.