Nieuws

Gezonde snacks voor huisdieren

Van vegetarische hamburgers tot muffins vol groenten en van granencake tot koekjes met fruit. MySeasons introduceert Pet Snacks: een collectie gezonde snacks voor huisdieren.

De snacks kunnen volgens de fabrikant dienen als beloning, voor extra energie of pure verwennerij. Voor alle producten geldt dat ze zijn bereid met 100% natuurlijke en verse ingrediënten maar zonder kunstmatige aroma’s, kleurstoffen of conserveringsmiddelen. De ‘verantwoorde tussendoortjes’ zijn ontwikkeld door bakkers en dierenartsen.

Aanleiding

Het komt vaak voor: het delen van een eigen (calorierijke) lekkernij met je huisdier. Omdat een huisdier meestal veel kleiner is dan een mens, groeit het beestje daarvan relatief snel in gewicht. Het overgewicht leidt tot luiheid of gezondheidsklachten (suikerziekte en gewrichts- en hartproblemen).

De natuurlijke en smakelijke Pet Snacks van MySeasons bevatten onder meer ruwe eiwitten voor een sterk en gezond dierenlichaam en zijn bereid met verse ingrediënten zoals wortels, spinazie, broccoli, rode bietjes en kruiden. De recepturen zijn door bakkers op advies van dierenartsen ontwikkeld met als belangrijkste uitgangspunt de gezondheid van het dier.

Vegetarische hamburgers

De natuurlijke, vegetarische hamburgers van MySeasons voor hond en paard zijn er in twee smaken (kleuren). Een groene bereid met verse spinazie en peterselie en een rode met bietjes als hoofdingrediënt. Een vegaburger bevat ongeveer 300 Kcal.

Muffins

Voor honden, vogels, konijnen en andere knaagdieren presenteert MySeasons drie verschillende muffins met onder meer verse spinazie, rode bietjes, wortels, broccoli en bonen. De gezonde snacks zijn voorzien van toppings van lijn-, sesam- of pompoenzaadjes. Een muffin bevat ongeveer 340 Kcal.

Broodje gezond

De gemengde broodjes van MySeasons hebben drie verschillende smaken. Er kan worden gekozen uit verse spinazie-, wortel- of een meergranenbroodje. Een broodje bevat ongeveer 340 Kcal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.