Nieuws

Voorbereidingen Interpets in volle gang

Interpets 2019 – de vierdaagse internationale beurs voor een beter leven met huisdieren – bereidt zich voor op zijn negende editie, die plaatsvindt van donderdag 28 tot zondag 31 maart 2019 in Tokio.

Interpets verwelkomde dit jaar meer dan 42.000 bezoekers en hun huisdieren. Met 24% meer exposanten en 10% meer bezoekers dan het voorgaande jaar, bewijst de beurs zijn positie als de grootste internationale beurs voor de aan huisdieren gerelateerde industrie in Japan. Volgens de organisatie is 85% van de totale tentoonstellingsruimte van Interpets 2019 al geboekt door bestaande en nieuwe exposanten van over de hele wereld.

Randprogramma

Vanwege het toenemend aantal buitenlandse exposanten, biedt Interpets 2019 opnieuw randprogramma’s voor hen aan. Op de eerste dag van de show wordt een programma voor het matchen van bedrijven aan exposanten uit het buitenland aangeboden. Daarnaast organiseert de show een seminar over de Japanse huisdierenmarkt en een bustour naar dierenwinkels in Japan.

Huisdierenmarkt

De omvang van de huisdierenmarkt is de afgelopen jaren gestaag gegroeid en groeide vorig jaar met 1% (tot 13,6 miljard USD). De grootste stijgingen deden zich voor op het gebied van premium dierenvoeding, producten en diensten voor de gezondheidszorg, veterinaire zorg en huisdierenverzekeringen. Dit bewijst volgens de organisatie de groeiende vraag van eigenaren van gezelschapsdieren naar een gezonder, veiliger en comfortabeler leven voor huisdieren.

Data

De beurs zal op 28 maart exclusief opengaan voor vakbezoekers. Van 29 tot 31 maart is de beurs open voor zowel handel als publieksbezoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.