Nieuws

De vakjury van de Dutch Pet Awards heeft bekendgemaakt welke dierenspeciaalzaken, dierenartspraktijken, producten, not for profits, talenten en ketens genomineerd zijn en doorgaan naar de volgende ronde.

De dierenspeciaalzaken, dierenartspraktijken, ketens en not for profit-organisaties worden bezocht door een delegatie van de jury. De talenten doen eind oktober een pitch en de producten worden nader onder de loep genomen door de jury.

Naamsbekendheid

De naamsbekendheid van de Dutch Pet Awards is ten opzichte van de eerste editie flink gegroeid, er waren volgens de organisatie verrassend veel inschrijvingen. De elfkoppige jury beoordeelde de genomineerden onder meer op maatschappelijk draagvlak en invloed op welzijn van (huis)dieren (Not for Profit Award), klantbeleving en welzijn van de medewerkers van dierenartspraktijken (DAP Award) en succes van het product in de praktijk (Product Award).

Uitreiking

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de Dutch Pet Awards op maandag 12 november in de Studio’s te Aalsmeer. Overdag vindt op dezelfde locatie de Dutch Pet Conference plaats. Tijdens deze conferentie zullen keynote sprekers André Kuipers, Kitty Koelemeijer en Kees hun ervaringen en waardevolle inzichten delen. Daarnaast zijn er inspirerende parallelsessies met sprekers van divers komaf, maar allen met een link naar de huisdierindustrie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.