Nieuws

Vanaf deze week ligt de eerste Rodi hamburger met het Beter Leven keurmerk in de schappen van de supermarkt.

De Rodi hamburger voor honden en katten heeft de volle drie sterren toegekend gekregen van de Dierenbescherming en is daarmee het eerste product in deze categorie die dit keurmerk mag dragen.

De Rodi Kip Vrije Uitloop hamburger met het Beter Leven keurmerk met drie sterren is gemaakt van kippen die een vrije uitloop hebben gehad en meer mogelijkheden kregen om hun natuurlijke gedrag uit te oefenen.

Dierenwelzijn

Deze kippen zijn van een langzamer groeiend ras en gaan pas op latere leeftijd naar de slacht. Het Beter Leven keurmerk is door de Dierenbescherming ontwikkeld om diervriendelijkere producten herkenbaar te maken voor de consument.

Duurzaamheid

‘’Met deze introductie zet Rodi de eerste stap om haar assortiment een duurzamere en verantwoordere richting op te bewegen en daarmee tegelijkertijd de categorie naar een hoger niveau te brengen. Consumenten worden steeds bewuster en hiermee krijgt de huisdiereigenaar ook in het diepvriesvak in de supermarkt de gelegenheid een verantwoorde keuze te maken’’, aldus Ronald van Sermondt, commercieel Directeur van Premium Petfood Brands.

De Rodi Kip Vrije Uitloop hamburgers zijn als eerste verkrijgbaar bij Jumbo en Albert Heijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.