Nieuws

Adventskalender voor honden

Met de feestdagen in zicht wordt eens te meer duidelijk dat het huisdier steeds meer onderdeel van het gezin wordt. Eko4Petz speelt met onder andere een adventskalender voor honden in op de toenemende vraag naar kerstproducten voor honden, katten en konijnen.

De zogeheten Pummel de Eenhoorn adventskalender bevat volgens de fabrikant lekkere en gezonde hondenkoekjes die met liefde zijn gebakken. “Start op 1 december met het eerste koekje en maak tot Kerstmis elke dag een nieuw vakje open.”

Glutenvrij

De koekjes zijn vrij van gluten, tarwe, suiker, graan, conserveermiddelen en geur-, kleur- en smaakstoffen. Ze zijn geschikt voor elke hond, ook voor gevoelige honden. De adventskalender is in een beperkte oplage verkrijgbaar.

Kerstpakket

Het kerstpakket van Eko4petz bevat smakelijke hapjes, leuke kerstspeeltjes, snacks en hier en daar een extra verrassing voor het huisdier. Alle producten in het pakket zijn 100% natuurlijk. De kerstpakketten zijn verkrijgbaar voor honden, allergische honden en katten. Omdat de kerstpakketten voor honden en katten vorig jaar al ruim voor kerst uitverkocht waren, worden er dit jaar extra veel pakketten gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.