Nieuws
Foto: Chr. Hansen.

Chr. Hansen heeft onlangs een nieuw portfolio kleurstoffen voor honden- en kattenvoer gelanceerd. Het assortiment is geschikt voor gebruik in meerdere honden- en kattenvoertoepassingen, waaronder droog, half vochtig en traktaties.

De oplossingen bestaan ​​uit 28 natuurproducten met kleureigenschappen. Het assortiment biedt de meest voorkomende tinten voor diervoeding: geel, oranje, rood en bruin. Het assortiment is beschikbaar in Europa en de Verenigde Staten.

Ondersteuning

“Samen met enkele van de grootste petfoodproducenten, hebben we ruime ervaring opgedaan in huisdiertoepassingen. Samen met de lancering van dit nieuwe assortiment bieden we ondersteuning voor de formulering die nodig is om van kunstmatige kleuren naar natuurlijk te converteren. Met onze producten en kennis helpen we klanten om de tinten te krijgen die goed zijn voor hun merk”, zegt Rikke Sakstrup Frandsen, Industry Business Manager, Pet Foods.

Trends

Huisdierentrends volgen de menselijke trends op de voet. “Dit betekent dat de consumentenbereidheid om premium huisdiervoedingsproducten te kopen toeneemt. Huisdiereigenaren hanteren bij de voedselkeus voor hun huisdier vaak dezelfde criteria als dat ze bij hun eigen eten doen”, vertelt Klaus Bjerrum, Executive Vice President van Natural Colors Division.

Natuurlijke oplossingen

“Bij Chr. Hansen is het onze taak om natuurlijke oplossingen te ontwikkelen die inspelen op veranderende markttendensen. Dit stelt onze klanten in staat het vertrouwen van de consument te vergroten en geeft hen de leidende positie om hun merk te beschermen en te koesteren door aan veranderende marktvoorkeuren te voldoen. In het licht van deze nieuwste markttendensen in petfood hebben we besloten om deze industrie te ondersteunen, gebruikmakend van onze sterke basis van formulerings- en applicatiekennis”, besluit Bjerrum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.