Nieuws
health coach

Prins Petfoods gaat coaches opleiden die bij alle dagelijkse zaken rond huisdieren kunnen helpen. De Prins Health Coach kan onder meer individuele begeleiding en advies geven bij zaken als voeding, gezondheid, dierenwelzijn, veiligheid, opvoeding en gedrag.

Kennisoverdracht

De coaches dragen op een zo persoonlijk mogelijke wijze kennis over. Ze helpen huisdiereigenaren de juiste beslissingen te nemen om het welzijn van hun huisdier te optimaliseren en indien nodig tijdig aan te kloppen bij de juiste dienstverleners: preventie door optimale begeleiding. Door zijn/haar brede achtergrond is een coach voor eigenaren een toegankelijke adviseur die extra hulp kan bieden om praktische problemen samen op te lossen.

Opleidingstraject

Binnenkort start een pilot met het opleiden van de eerste Prins Health Coach. Om een breed basisniveau aan kennis te krijgen en te onderhouden, doorlopen alle coaches een opleidingstraject. Daarbij krijgen ze les van diverse specialisten. Iedereen die affiniteit met en kennis van huisdieren heeft en gericht producten van Prins wil kunnen adviseren en verkopen, kan zich voor dit opleidingstraject aanmelden.

Plannen

Het Prins Health Coach project maakt deel uit van een serie plannen waarbij Prins het overdragen van kennis nationaal en internationaal naar een nog hoger niveau wil brengen. Dat gebeurt nu al via het Prins CareTeam, het lesaanbod van EduPet Education en het pas onlangs gelanceerde EduVet Veterinair Trainingscentrum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.