Nieuws

De organisatie van de Dutch Pet Conference & Awards is tevreden over het verloop van dit inspiratie- en netwerkevenement, wat op maandag 12 november voor de tweede keer plaatsvond.

Dagvoorzitter Annemarie Brüning presenteerde overdag een sterk programma met inspirerende verhalen van de drie keynote sprekers, Kitty Koelemeijer, Kees Buur en astronaut André Kuipers.

Deze lezingen werden afgewisseld door parallelsessies. Tijdens deze sessies gaven sprekers, René van den Bos, Paul Burger, Tim Lammers, Jeroen Oomen, Corine van Winden en het Trendpanel, ieder vanuit hun eigen expertise, hun visie op de huisdierenbranche.

Dutch Pet Awards

’s Avonds was het tijd voor de uitreiking van de Dutch Pet Awards. In de sfeervolle ambiance van de wereld van tv en theater genoten de gasten van een avond vol entertainment. De zes Dutch Pet Awards werden tijdens de Awardshow uitgereikt aan personen en bedrijven die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de dierenbranche.

Winnaars

De Product Award ging naar Hands on Gloves. De Not for Profit Award werd gewonnen door Dutch Cell Dogs. Winnaar van de DSZ Award werd Dierspecialist Manon Beijer. Dierenkliniek ’t Spoor uit Oisterwijk werd winnaar van de DAP Award. De Talent Award ging naar Julian Loomans en Kevin Varekamp en Welkoop won de Keten Award.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.