Nieuws

De VitalCare Adult Fit kattenbrokjes van Prins Petfoods zijn door consumenten uitgeroepen tot ‘Beste Product van het Jaar’ in de categorie dierenvoeding.

De Beste Product van het Jaar-verkiezing is een van de grootste consumentenverkiezingen van Nederland. Het motto daarbij is ‘koning klant’. Het zijn de productgebruikers zelf die hun mening mogen geven en bepalen wat hun favoriet is.

Topconditie

Prins VitalCare Adult Fit is een krokante voeding voor actieve volwassen katten. Het is een complete maaltijd, die voldoende energie levert om katten in topconditie te houden. De brokjes bevatten met zorg geselecteerde ingrediënten die bijdragen aan een glanzende vacht en, heel belangrijk bij katten, het gezond houden van de urinewegen. Een verhoogd vetgehalte zorgt er voor dat katten die buiten komen voldoende ‘brandstof’ krijgen.

Derde kroontje

Het kroontje van de Beste Product van het Jaar-verkiezing is niet het eerste kroontje. Prins ProCare Standard Fit geperste brokvoeding voor honden werd vorig jaar ‘Beste Product van het Jaar 2017-2018’. Daarvoor kreeg het product Prins ProCare Super Active geperste brokvoeding voor honden, de award voor het ‘Beste Product van het Jaar 2015-2016’.

100% natuurlijk

Net als alle andere producten van Prins is VitalCare Adult Fit, een van de producten in de uitgebreide VitalCare-lijn, 100% natuurlijk en proefdiervrij. Prins gebruikt geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en werkt uitsluitend met grondstoffen van hoge kwaliteit, afkomstig van betrouwbare partners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.