Nieuws

Best Life breidt voedingslijn uit

Best Life
De nieuwe tussendoortjes van Best Life.

Het assortiment honden- en kattenvoer van Best Life is uitgebreid waardoor producten nu specifiek zijn afgestemd op de levensfase van het huisdier.

Vanaf het prille begin als pup of kitten, tot senior én honden/katten met een gevoelige darmflora en gesteriliseerde katten; voor alle levensfasen van hond en kat zijn specifieke totaalmenu’s ontwikkeld in samenwerking met diervoedingsexperts.

Samenstelling

Bij de ontwikkeling van Best Life diervoeding is gekeken naar het natuurlijke gedrag van honden en katten. Hierop zijn de ingrediënten afgestemd. Een van de onafhankelijke experts die nauw betrokken is bij de ontwikkeling van Best Life voer, is Europees erkend diervoedingsspecialist en dierenarts Dr. Esther Hagen-Plantinga. De nieuwe productlijn is graanvrij, zonder geur- en smaakstoffen en zorgt voor de juiste hoeveelheid vitaminen, mineralen en eiwitten.

Totaalmenu’s

Voor honden zijn er diverse totaalmenu’s ontwikkeld, waarmee het assortiment is uitgebreid. Er zijn nu specifieke totaalmenu’s voor puppy’s van kleine en van grote honden, voor kleine en grote volwassen honden, voor senioren en voor gevoelige honden. De vernieuwde samenstelling ondersteunt volgens de fabrikant een gezonde vacht, darmflora en gezond gebit en heeft daarnaast specifieke eigenschappen afgestemd op de levensfase van de hond.

Katten

Ook het assortiment voor katten is uitgebreid: naast voer voor kittens en volwassen katten zijn er specifieke totaalmenu’s ontwikkeld voor senioren, gevoelige katten en gesteriliseerde katten. De verbeterde formules ondersteunen volgens de fabrikant huid en vacht, een goede darmflora en vermindert de ontlastingsgeur.

Tussendoortjes

Naast een uitbreiding van diervoeding, is een nieuwe lijn met tussendoortjes voor honden ontwikkeld. Voor de term tussendoortjes is bewust gekozen, zegt een woordvoerder van Best Life: “De term ‘snacks’ heeft een ongezonde associatie. De tussendoortjes die wij samen met diervoedingsexperts hebben ontwikkeld, zijn juist gezond en passen erg goed in een gebalanceerd dieet.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.