Nieuws

Prins Petfoods neemt de Martin Gaus Academie in Lelystad over. Daarmee zet het Veenendaalse familiebedrijf een belangrijke stap op het gebied van educatie, een van de pijlers van het bedrijf.

De overname biedt Prins de mogelijkheid het welzijn van huisdieren naar een nog hoger peil te brengen. Voor Sacha Gaus betekent de overname van haar opleidingscentrum voor dierprofessionals en de hondenscholen dat haar werk en dat van haar vader Martin optimaal kan worden voortgezet.

Gaus 3.0.

Gaus is enorm blij met de overname. “Prins kan de academie naar een next level krijgen, er een Martin Gaus 3.0 van maken. De cultuur binnen het bedrijf is voor mij heel belangrijk. Prins snapt wat de relevantie van een familiebedrijf is.”

Directeur Wil Mulders van Prins stelt dat beide bedrijven goed bij elkaar passen. “Gaus heeft een rijke geschiedenis. Aan ons de taak om al hun kennis en kunde goed weg te zetten.”

Kennisoverdracht

Prins zal de komende jaren nationaal en internationaal verder werken aan een breder en beter aanbod van kennisoverdracht. Naast het aanbieden van een opleiding voor speciale Health Coaches die bij alle dagelijkse zaken rond huisdieren kunnen helpen is dat nascholing voor alle doelgroepen in de dierenbranche. Veel aandacht zal er ook zijn voor bijvoorbeeld hondensporten en coaching voor mens en dier.

Locaties

Alle afspraken met docenten en medewerkers van de Martin Gaus Academie blijven doorlopen. Naast de academie in Lelystad zullen er via Prins meerdere opleidingslocaties verspreid over Nederland komen, waar naast klassikaal en veel praktijkgericht onderwijs ook gewerkt gaat worden met moderne lesvormen als live streaming, e-learning en video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.