Nieuws

Animal Event goed bezocht

Animal Event in Hilvarenbeek heeft dit jaar, verspreid over drie dagen, 31.000 bezoekers getrokken. Vorig jaar lag het aantal bezoekers met 34.200 bezoekers iets hoger. De organisatie kijkt desondanks tevreden terug op het evenement dat dit jaar van 3 tot en met 5 mei plaatsvond.

Drie dagen lang stond de Beekse Bergen in het teken van dierenshows, workshops en leerzame demonstraties.

Mooiste hond

Op zondag vond opnieuw de finale van de verkiezing Mooiste Hond van Nederland plaats. Twaalf provinciewinnaars werden door een vierkoppige jury beoordeeld in de Farm Food Hondenpiste. Winnaar werd de Sint Bernard Balou van Margreet Oude Avenhuis uit de provincie Overijssel.

Katten

Dat het dierenfestival ook een paradijs voor kattenliefhebbers is, bleek uit de vele bezoekers die het Royal Canin Raskattencafé trok. Naast de diverse lezingen en boekpresentaties konden ook de kittens in het Glazen Huis rekenen op veel aandacht.

Publiekslieveling

Publiekslieveling was de bekendste politiehond van Nederland: Bumper. Samen met zijn begeleider Stephan verzorgde hij een demonstratie in de Prins Sport Piste en konden fans met hem op de foto.

2020

De veertiende editie van Animal Event is op 1, 2 en 3 mei 2020 op het evenemententerrein van Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.