Nieuws
Foto: Norbert Waalboer

De organisatie van Dibevo-vakbeurs heeft voor de komende editie twee grote veranderingen doorgevoerd: de beurs is anderhalf keer zo groot dan de editie van 2017 en alle eten en drinken is dit jaar inbegrepen in de toegangsprijs.

De Dibevo-Vakbeurs vindt plaats op 6 en 7 oktober 2019 in de Broodfabriek in Rijswijk. “Er zit weer schot in de zaak”, zegt Dibevo-voorzitter Joost de Jongh. “De economie is op stoom, de werkloosheid historisch laag en er liggen volop kansen voor een gezonde business. De voorwaarde is dat je flexibel genoeg bent om in te spelen op alle toekomstige veranderingen. Vandaar ook het thema van deze vakbeurs: ‘Fit for the future’.”

Vakkennis

“Als organisatie hebben we gemerkt dat juist de leveranciers met een toekomstvisie zich pijlsnel hebben aangemeld als exposant”, vervolgt De Jongh. “Het mooie is dat bezoekers van de vakbeurs kunnen leunen op de kennis van deze leveranciers. Zij hebben immers marktonderzoek gedaan en weten of er ruimte is voor hun producten in de specifieke markt of op de locatie waarin de bezoeker opereert.”

Uitbreiding beursvloer

Door de toegenomen vraag naar standruimte is het aantal vierkante meters beursvloer ten opzichte van de editie van 2017 uitgebreid van 7000 naar 11.000 vierkante meter, verdeeld over twee hallen. “Vergis je niet over de omvang van de Dibevo-Vakbeurs”, benadrukt De Jongh. “In twee dagen tijd wordt er voor miljoenen euro’s aan huisdiervoeders en huisdierbenodigdheden verkocht aan meer dan 2000 afnemers met een dierenspeciaalzaak, tuincentrum of een ander huisdier-gerelateerd bedrijf.”

Noviteitengalerij

Ook deze editie van de vakbeurs kent een noviteitengalerij. Hier toont elke exposant zijn beste of meest innovatieve product. De bezoekers bepalen welke exposant de ‘best of show-award’, ofwel de prijs voor het beste en/of meest innovatieve product van de Dibevo-Vakbeurs 2019, krijgt uitgereikt. Iedereen kan ter plekke zijn stem uitbrengen. Elke beursdag verloot Dibevo meerdere prijzen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.