Nieuws

Whimzees heeft eind juni de nieuwe fabriek in Veendam officieel in gebruik genomen. Deze nieuwe fabriek moet de sterke groei van het merk ondersteunen. Dat meldt pet and garden pro.

Het merk Whimzees staat voor natuurlijke hondenkauwsnacks die de tandhygiëne bevorderen. Deze worden geproduceerd door Paragon Pet Products dat sinds vorig jaar deel uitmaakt van het Amerikaanse WellPet.

Verdubbelde capaciteit

Het nieuwe gebouw in Veendam is opgetrokken volgens de hoogste normen op het vlak van productiekwaliteit en veiligheid en zal de productiecapaciteit van het merk verdubbelen.

Groei

“De laatste jaren konden we onder meer door de toenemende belangstelling voor natuurlijke kauwsnacks mooie groeicijfers realiseren. Met de opening van onze nieuwe fabriek willen we tegemoet komen aan de stijgende vraag naar onze artikelen en willen we ons blijven inzetten om het beste, gezondste en leukste product voor honden wereldwijd te vervaardigen”, aldus WellPet-directeur Camelle Kent op de website van pet and garden pro.

Duurzame productie

De kauwsnacks van Whimzees, die momenteel in 32 landen wereldwijd worden geëxporteerd, worden tevens op een duurzame manier geproduceerd. Dankzij het gebruik van geavanceerde productiemethodes wordt onder meer 40% minder energie verbruikt en is 90% van het afval composteerbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.