Nieuws

‘Hondenijs zomerhit van 2019’

Honden kunnen dankzij Eko4petz voortaan genieten van een ijsje in de vorm van Smoofle ijsmix.

De Smoofle ijsmix is gemaakt van vers fruit. “Met de mix maak je in een handomdraai zelf de lekkerste ijsjes voor jouw viervoeter. Voor honden kan het lastig zijn om af te koelen. Ze ‘zweten’ door te hijgen en in mindere mate via hun voetzooltjes”, zegt Sarah Keizer, eigenaresse van EKO4petz.  

Succes

“Vorig jaar hadden wij deze ijsmix voor het eerst in de webshop. Nog voor de zomer was begonnen, waren de ijsjes al uitverkocht. We hebben veel tevreden reacties gekregen van baasjes en ontvingen foto’s van blije honden”, vertelt Keizer.

Uitbreiding assortiment

“Daarom heb ik het assortiment dit jaar uitgebreid met meerdere smaken – perzik, ananas en aardbei – en vormpjes voor de ijsjes. Met de Smoofl ijsmix kun je 12 kleine ijsjes of 6 grote ijsjes maken.”

Tips

Om te voorkomen dat honden het té warm krijgen op zomerse dagen, geeft Keizer nog een paar tips. “Zorg voor voldoende vers drinkwater en voldoende schaduw waar je hond ontspannen kan relaxen. Doe enkel in de ochtend en laat in de avond activiteiten met je hond, zorg voor geen tot bijna geen fysieke inspanning op de hete dagen en laat je hond nooit achter in de auto”, besluit Keizer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.