Nieuws

Dibevo-Vakbeurs bijna volgeboekt

Foto: Norbert Waalboer

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar voor bedrijven die willen exposeren op de Dibevo-Vakbeurs. Deze tweejaarlijkse beurs vindt op zondag 6 en maandag 7 oktober plaats in de Broodfabriek in Rijswijk.

De Dibevo-Vakbeurs draait om productpresentaties, netwerken, ideeën opdoen, producten inkopen, en ervaringen en inzichten delen met collega’s en klanten. Dit alles natuurlijk met het huisdier in het achterhoofd.

Noviteitengalerij

Ook deze editie van de vakbeurs kent een noviteitengalerij. Hier toont elke exposant zijn beste of meest innovatieve product. De bezoekers bepalen welke exposant de ‘best of show-award’, ofwel de prijs voor het beste en/of meest innovatieve product van de Dibevo-Vakbeurs 2019, krijgt uitgereikt. Iedereen kan ter plekke zijn stem uitbrengen.

Gratis eten en drinken

In tegenstelling tot de vorige editie in 2017 is al het eten en drinken op de Dibevo-Vakbeurs helemaal gratis. Om 8.00 uur staat er bovendien een klein ontbijtje (koffie/croissantje) voor bezoekers en exposanten klaar. Ook gratis. Parkeren in de nabijgelegen parkeergarage is inbegrepen in de ticketprijs.

Praktische informatie

De toegang tot de Dibevo-Vakbeurs bedraagt 25 euro. Bezoekers die zich vooraf registreren krijgen 7 euro korting op de ticketprijs en betalen dan nog maar 18 euro. Bedrijven die lid zijn van Dibevo hebben een ledencode ontvangen die goed is voor vier gratis toegangskaarten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.