Nieuws

Opnieuw veel animo voor Anido vakbeurs

Ruim 5 maanden voor de start van de Anido-vakbeurs in het Belgische Kortrijk, prijken 95 ondernemingen op de exposantenlijst. Dat zijn 10 bedrijven meer in vergelijking met hetzelfde tijdstip tijdens de vorige editie.

Concreet betekent dit dat 85% van de beschikbare beursoppervlakte reeds uitverkocht is. Deze cijfers tonen volgens de beursorganisatie aan dat het event veel vertrouwen inboezemt bij de leveranciers en fabrikanten op de (inter)nationale petcaremarkt.

Buitenlandse exposanten

Anido wordt naar eigen zeggen beschouwd als dé vakbeurs in de Benelux en Noord-Frankrijk. Dat wordt benadrukt door het feit dat tijdens de komende editie opnieuw een grote delegatie Nederlandse bedrijven aanwezig zal zijn. Daarnaast zijn er bedrijven aanwezig uit onder andere het Verenigd Koninkrijk, Italië, Estland, Frankrijk en Duitsland.

Trends in beeld

Het Anido-team speurt bewust de buitenlandse markt af, op zoek naar innovatieve bedrijven die een meerwaarde kunnen betekenen voor de beursbezoeker. Dit zorgt ervoor dat Anido-bezoekers een duidelijk beeld krijgen van de heersende trends op zowel de binnen- als de buitenlandse petcaremarkt.

Innovaties

Traditioneel start de Anido-bezoeker zijn beursrondgang in de New@Anido-zone, waar de vele nieuwigheden van de aanwezige exposanten op een overzichtelijke manier worden voorgesteld. Deze zone biedt een goed beeld van de actuele ontwikkelingen in de branche.

Duurzaamheid

Deze editie zullen veel innovaties ongetwijfeld in het teken staan van natuurlijkheid en duurzaamheid, twee topics die momenteel erg hot zijn en waar verschillende fabrikanten zeker op in zullen spelen. Enkele nieuwkomers op Anido 2020 voeren een aanbod dat specifiek op deze trends inspeelt.

Groei

Ondanks de consolidatie op de markt constateerde de organisatie tijdens de vorige edities dat de interesse voor Anido nog steeds groeit. Op de laatste editie in 2018 ontving de beurs 5000 bezoekers. De 21ste editie vindt plaats op 16 en 17 februari 2020 in Kortrijk Xpo in Kortrijk (België).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.