Nieuws

De (online) natuurwinkel EKO4petz heeft zijn assortiment uitgebreid met het biologische diervoedingsmerk Defu, dat deel uitmaakt van het biologisch-dynamisch gecertificeerde Demeter-Felderzeugnisse.

Het moederbedrijf Demeter is een kwaliteitskeurmerk voor biodynamische landbouw en voeding. Alle producten met een Demeter-keurmerk komen van biologisch-dynamische boerderijen en voldoen aan de Europese normen voor biologische landbouw en veeteelt. Zo ook de producten van Defu, het diervoedingsmerk van Demeter.

Primeur

EKO4petz is de eerste Nederlandse webshop die dit merk online gaat verkopen. “Wij zijn superblij met de mogelijkheid om vanaf nu Defu honden- en kattenvoeding te verkopen”, aldus EKO4pets-eigenaresse Sarah Keizer.

Trots

“Inmiddels staan de producten in de webshop en we merken direct dat het een merk is waar onze klanten heel blij van worden. De producten vinden gretig aftrek. Logisch wat mij betreft, want je ziet dat de producten met zorg worden gemaakt. Daarom ben ik er trots op dat wij dit merk mogen verkopen in Nederland.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.