Nieuws
De winnaars van editie 2019.

De organisatie van de Dutch Pet Conference & Awards, het inspiratie- en netwerkevent voor de dierenbranche, kijkt terug op een druk bezochte en geslaagde derde editie.

De dag begon dinsdag 5 november met een inhoudelijk dagprogramma op diverse congreslocaties in de Efteling. Tijdens het avondprogramma werden tijdens een spetterende show in het Efteling Theater acht awards uitgereikt aan bedrijven en personen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de huisdierenbranche.

Martin Gaus

De zilveren speld, een oeuvre award, werd toegekend aan ‘hondengoeroe’ Martin Gaus. De musicalcast van de Efteling omlijste deze avond met hoogstaande zang, dans en acrobatiek en zorgde voor internationale allure.

Dutch Pet Conference

Overdag werden veranderingen en kansen in de huisdierensector onder de loep genomen. De sector is voortdurend in beweging, veranderingen betekenen kansen voor ondernemers. Echter, waar liggen ze? De transformatie van winkel naar platform werd toegelicht door Hans ten Have van Bol.com. Leen Zevenbergen belichtte de toekomst van het dier binnen onze samenleving.

Inspiratiesessies  

In de middag stonden inspiratiesessies op het programma over uiteenlopende onderwerpen en werd de tweede Pet Monitor gepresenteerd, met actuele en relevante cijfers over de huisdierenbranche.

Dutch Pet Awards

In de sprookjesachtige ambiance van de Efteling genoten de gasten van een culinaire gala-avond met topentertainment. Acht winnaars betraden het podium, waar ze uit handen van de diverse jury vertegenwoordigers hun award ontvingen. Nieuw dit jaar waren de categorieën Webshop Award en Paraveterinair Award.

Winnaars

Kijk voor de winnaars op de website van Dutch Pet Conference.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.