Nieuws

Scholtus Special Products, leverancier van honden- en kattenverzorgingsproducten in Europa heeft de snackactiviteiten van Teeling Petfood overgenomen.

Eigenaar van Teeling Petfood Jan-Jaap Roelevink is tevreden met de overname. ‘’De laatste tijd zijn wij gegroeid in de productie en verkoop van huisdierenvoedsel in verschillende categorieën, met name in natvoer voor huisdieren en snacks.”

“Om echter competitief te blijven op de gebieden waar onze sterke punten liggen, hebben we besloten onze snackactiviteiten af ​​te stoten”, vervolgt Roelevink.

Natvoer

Volgens Roelevink stelt het afstoten van de snackdivisie Teeling in staat zich nog beter te focussen op verdere versterking van productie- en verkoopactiviteiten in natvoer.

Scholtus

Scholtus heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in uitbreiding van de productiecapaciteit. Sinds 2007 is het bedrijf fors gegroeid. “De overname van de snackactiviteiten van Teeling is een volgende stap in het groeiproces. Met de introductie van nieuwe productconcepten en het snel verder uitbreiden van onze nieuwe distributiekanalen, voeren we het groeitempo verder op”, aldus Jan Smulders van Scholtus Special Products.

Teeling

Teeling Petfood is een van de grotere fabrikanten van private label honden- en kattenvoer in Nederland. Met een lange geschiedenis in het verwerken van vlees- en slachtproducten voor honden- en kattenvoer heeft Teeling een leidende positie verworven in de categorie alu-bekers voor natvoer voor huisdieren in Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.