Nieuws

Prins ProCare Lamb & Rice Hypoallergenic is door consumenten uitgeroepen tot ‘Beste Product van het Jaar 2019-2020’ in de categorie diervoeding.

Het is voor Prins Petfoods de vierde overwinning in een van de grootste consumentenverkiezingen van Nederland, waarbij productgebruikers hun mening mogen geven en bepalen wat hun favoriet is.

Gevoelige honden

Prins ProCare Lamb & Rice Hypoallergenic is een op lam en rijst gebaseerde geperste brokvoeding voor volwassen honden met een gevoelige huid, vacht en/of spijsvertering. Het is volgens de fabrikant een volledige maaltijd gemaakt van kwalitatief hoogwaardig lam, die ondersteuning biedt aan honden die gevoelig reageren op andere eiwitbronnen.

Bestseller

De titel ‘Beste Product van het Jaar’ met bijbehorende award laat zien dat lam & rijst nog steeds een succesformule is. Prins ProCare Lamb & Rice Hypoallergenic is een van de bestsellers van Prins. De 100% natuurlijke voeding bevat echt uitsluitend lam en geen andere dierlijke eiwitten. Er is ook een versie met een aangepaste brokvorm voor kleine hondjes.

Eerdere vermeldingen

Voor Prins is het de vierde keer dat zij uitgeroepen zijn tot winnaar van Beste Product van het Jaar. Vorig jaar werden de VitalCare Adult Fit kattenbrokjes verkozen tot ‘Beste product van het Jaar 2018-2019’.

Prins ProCare Standard Fit geperste brokvoeding voor honden werd in 2017 ‘Beste Product van het Jaar 2017-2018’. Twee jaar eerder kreeg het product Prins ProCare Super Active geperste brokvoeding voor honden, de award voor het ‘Beste Product van het Jaar 2015-2016’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.