Nieuws

Het Nederlandse honden- en kattenvoermerk Smølke zal de productie van haar droogvoer-assortiment overhevelen naar United Petfood.

Smølke zekert daarmee naar eigen zeggen de continuïteit en kwaliteit van haar toenemende volume en is hiermee klaar voor een volgende fase van significante groei.

Groei

Commercieel directeur Ronald van Sermondt van Premium Petfood Brands (eigenaar van het merk Smølke) is content met de samenwerking. “United Petfood is een van de grootste petfoodproducenten in Europa. Dit bedrijf heeft veel kennis en ervaring op het gebied van petfoodproductie. Ze hebben een modern machinepark en leveren kwaliteit. Met deze samenwerking kan Smølke verder groeien en zijn we klaar voor de toekomst.”  

Kennis

Dries Eeckhout, directeur van United Petfood, kijkt uit naar een succesvolle samenwerking. “We zijn verheugd om productiepartner van het Smølke-merk te worden voor de komende jaren. Smølke heeft een goede reputatie en beschikt over een kwaliteitsvolle en gedegen organisatie met grote kennis van het petfood-metier.”

Gevolgen

De klanten van Smølke zullen volgens beide partijen weinig merken van de overheveling van de productie. “De recepturen blijven ongewijzigd en de kwaliteit blijft onverminderd hoog.” Vanaf heden zal men de eerste Smølke-producten die afkomstig zijn van United Petfood, tegen kunnen komen in de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.