Nieuws

Animal Event van mei naar oktober

In verband met de coronacrisis heeft de organisatie van Animal Event de afgelopen weken hard gewerkt aan een passend alternatief voor de editie van 2020. Het festival voor dierenliefhebbers wordt verplaatst van begin mei, naar 16, 17 en 18 oktober.

Om de weersafhankelijkheid tot een minimum te beperken wordt uitgeweken naar het Autotron in Rosmalen, dat net als de Beekse Bergen onderdeel is van de Libéma groep.

Zelfde opzet

De opzet van Animal Event blijft onveranderd, nagenoeg het hele programma en alle vertrouwde onderdelen verhuizen mee naar het Autotron. Een mooie aanvulling is het ‘side event’ Dutch Pet Conference & Awards, het inspiratie- en netwerkevent voor professionals uit de dierenbranche, dat op de zaterdag wordt geïntegreerd.

Autotron

Autotron is een moderne en vooral sfeervolle evenementenlocatie met een parkachtig buitenterrein aan het water. Animal Event maakt gebruik van het buitenterrein in combinatie met 3 grote hallen (14.000 m² indoor en 45.000 m² outdoor). Met een eigen afslag aan de A59, nabij A2 en A50 is de bereikbaarheid van het Autotron goed.

Gekochte tickets voor Animal Event blijven geldig voor oktober, restitutie is ook mogelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.