Nieuws
De winnaars van 2019. Foto: Dutch Pet Awards

In verband met uitstel van het publieksevenement Animal Event vanwege de coronacrisis, worden de aankomende edities van Animal Event en de Dutch Pet Awards op zaterdag 17 oktober gecombineerd in het Autotron in Rosmalen. 

Dutch Pet Awards is een B-to-B evenement dat zich richt op alle professionals uit de dierenbranche. Branchegenoten worden geïnspireerd door een topspreker en geïnformeerd over de laatste trends en ontwikkelingen tijdens een culinaire avond met amusement.

Programma

Op zaterdagmiddag 17 oktober start het evenement met een gastvrije ontvangst en is er gelegenheid om een korte rondgang te maken over Animal Event. Vervolgens is er tijd om te genieten van een hapje en een drankje tijdens een muzikale netwerkborrel.

Show

Aan het begin van de avond trapt een keynote-speaker van formaat de Dutch Pet Awards af in het naastgelegen Eventron. Met dezelfde allure als bij eerdere edities in de TV-studio’s van Hilversum en Aalsmeer en het Efteling theater, krijgen de gasten een awardshow voorgeschoteld vol topentertainment van vaderlandse bodem.

Awards

Er worden acht awards uitgereikt aan bedrijven en personen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de dierenbranche.

Zilveren speld

Op deze avond wordt tevens de zilveren speld uitgereikt, een oeuvre award die wordt toegekend aan personen die van grote betekenis zijn geweest voor de dierenbranche in Nederland. In 2019 werd het zilveren kleinood in een vol Efteling theater opgespeld bij Martin Gaus.

De inschrijving voor de awards start op maandag 6 april.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.