Nieuws
Foto: United Petfood

Internationale diervoederproducent United Petfood heeft een intentieovereenkomst gesloten voor de overname van Jonker Petfood in Waalwijk. De beoogde overname is nog onder voorbehoud van goedkeuring door de Europese mededingingsautoriteit.

De overname van deze 14e productievestiging past binnen de geplande groeistrategie van het Belgisch familiebedrijf. Met deze overname wordt een derde vestiging in Nederland verworven en zorgt United Petfood naar eigen zeggen voor verdere versteviging van haar positie binnen de Nederlandse markt.

Jonker Petfood

Jonker is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in de productie van droge voeding voor honden en katten. De productiesite beschikt over moderne lijnen voor alle productiestappen en werd in 2011 uitgebreid met extra magazijn- en kantoorruimte. 

United

“Ons netwerk van productiesites creëert niet alleen flexibiliteit, maar laat ons ook toe om de productie dichter bij onze klanten te brengen. ‘United’ blijft de rode draad in alles wat we doen”, aldus de directie van United Petfood.

United Petfood en Jonker Petfood streven ernaar de deal begin juni 2020 af te ronden.

Lees ook: United Petfood neemt Coevorder fabriek Iams over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.