Nieuws

De Dutch Pet Awards worden toegekend aan bedrijven en personen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de huisdierensector. Vanaf dinsdag 7 april is het mogelijk om hiervoor in te schrijven. De awards worden op vrijdag 16 oktober tijdens een gala-avond bij Autotron Rosmalen uitgereikt in acht categorieën.

Zo is er een award voor beste Dierenspeciaalzaak en beste Dierenartspraktijk. Naast deze twee awards zijn er ook in de volgende categorieën een award te winnen: Not for Profit, Aanstormend Talent (dier-gerelateerde leerlingen/studenten), Product, Keten, Webshop en Paraveterinair van het Jaar. De laatste twee awards werden afgelopen jaar voor het eerst uitgereikt.

Paraveterinair

MedPets won de Webshop award. Dit bedrijf maakte onder andere indruk op de jury door de rol van dierenartsen en paraveterinairs in het assortimentsbeleid. Paraveterinair van het Jaar is een titel die al langer bestaat, maar sinds afgelopen jaar uitgereikt wordt tijdens de Dutch Pet Awards. De perfecte gelegenheid om dé Paraveterinair van het Jaar een mooi podium te geven en aan de sector te presenteren.

Animal Event

De Dutch Pet Awards vindt dit jaar plaats op vrijdag 16 oktober bij Autotron in Rosmalen. In hetzelfde weekend wordt ook publieksevenement Animal Event georganiseerd bij Autotron. Een mooie kans voor de professionals uit de branche om in contact te komen met liefhebbers van huisdieren.

Aanmelden

Kandidaten kunnen zich kosteloos aanmelden via de website. In enkele categorieën kunnen kandidaten ook worden voorgedragen door klanten of relaties via het voordrachtformulier. Een deskundige jury beoordeelt alle inschrijvingen en voordrachten, en maakt eind september drie nominaties per categorie bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.