Nieuws

Ondanks dat Animal Event ‘anderhalve-meter-proof’ gemaakt kon worden op basis van het protocol van de evenementenbranche, blijft de situatie onzeker. Deze onzekerheid maakt dat de organisatie genoodzaakt is om het evenement alsnog te annuleren.

Ondanks dat er alles aan gedaan is om Animal Event 2020 in de lucht te houden, ziet de organisatie geen andere keuze dan het fysieke evenement voor 2020 alsnog te annuleren. Voor iedereen met tickets vindt er automatisch restitutie van het ticketbedrag plaats.

Eerder werd het evenement vanwege de coronacrisis al verplaatst van begin mei naar medio oktober. Om de weersafhankelijkheid tot een minimum te beperken zou eenmalig worden uitgeweken naar het Autotron in Rosmalen, dat net als de Beekse Bergen onderdeel is van de Libéma groep.

Online

De organisatie laat weten te werken aan een online alternatief. “Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereiding van ‘Animal Event Online’ op de beoogde datum in oktober. Hoe dit online evenement er uit zal komen te zien en op welke manier je hier als bezoeker bij ‘aanwezig’ kunt zijn, maken wij in de komende weken bekend.”

Tickets

Mensen die in de afgelopen periode al een ticket hebben gekocht voor Animal Event 2020, ontvangen komende maand een bericht van Ticketpoint. Daarbij vindt er automatisch restitutie plaats van de ticketgelden.

2021

De organisatie hoopt volgend jaar alle huisdierliefhebbers weer te mogen verwelkomen op Animal Event 2021 op 7, 8 en 9 mei op de vertrouwde locatie Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.