Nieuws

Na jaren van onderzoek en ontwikkeling lanceert TS Animal Health, onderdeel van TS Health Products – distributeur binnen de Benelux, een eigen merk genaamd ‘Leaf Animal Care’.

Het familiebedrijf dat veel kennis in huis heeft over natuurlijke producten voor gezondheidsbevordering, gaat zich met dit merk specifiek richten op thuisgebruik voor gezelschapsdieren.

Leaf Animal Care

Leaf Animal Care is een compleet assortiment voedingssupplementen voor huisdieren, samengesteld op basis van natuurlijke ingrediënten en geschikt voor dagelijks gebruik.

De grondstoffen zijn volgens de fabrikant stuk voor stuk bewezen effectief. “Door deze krachten te bundelen is er een mooie serie aan pure en eerlijke producten ontstaan. Alle producten zijn gemaakt van biologische grondstoffen, samengesteld door deskundigen.”

De huidige lijn is specifiek ontwikkeld voor de hond en zal zich binnenkort uitbreiden voor andere diersoorten zoals kat en paard.

TS Animal Health

Onder het motto ‘een steentje bijdragen aan een gezond, prettig en diervriendelijk leven’, werd in 2015 TS Animal Health opgericht. Bekende merken van voedingssupplementen, zoals onder andere LitoPet en Rescue Pets, kwamen via TS Animal Health op de markt binnen de Benelux.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.