Nieuws
Foto: Dutch Pet & Conference Awards

De Dutch Pet Awards wordt doorgeschoven naar 2021. In verband met het coronavirus ziet de organisatie zich genoodzaakt het evenement, dat oorspronkelijk gepland stond op 16 oktober in het Autotron in Rosmalen, dit jaar te annuleren. Dat meldt de organisatie op haar website.

De Dutch Pet Awards zouden in 2020 voor de vierde keer worden uitgereikt. “Voor de Dutch Pet Awards hadden we het mooie plan om het evenement dit najaar te integreren in ons huisdierenevenement Animal Event. Helaas hebben we Animal Event door alle corona-onzekerheden eind mei moeten annuleren, waardoor we ook de Dutch Pet Awards moeten doorschuiven naar 2021”, vertelt organisator Gijs Bartels.

2021

“De plannen voor deze editie waren in een vergevorderd stadium, en we kijken er enorm naar uit om deze volgend jaar alsnog te realiseren”, aldus Bartels.

De nieuwe datum en locatie voor de Dutch Pet Awards 2021 worden begin 2021 bekend gemaakt.

Awards

Tijdens de Dutch Pet Awards worden acht awards uitgereikt aan bedrijven en personen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van de dierenbranche. De awards worden door een deskundige jury van elf branche-specialisten uitgereikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.