Nieuws

Dierenartsverkiezing van start

De jaarlijkse dierenartsverkiezing is vrijdag 4 september van start gegaan. Vergelijkingsplatform Dierenartskiezen.nl roept huisdierbezitters op om hun favoriete dierenarts te stemmen.

Het is de derde keer dat de verkiezing plaatsvindt. “We merken dat zowel huisdierbezitters als dierenartsen enthousiast worden van de verkiezing,” zegt oprichter Edwin Paardekooper. Afgelopen jaar kwam Dierenkliniek Veendam als winnaar uit de bus.

Dit jaar zal op 4 oktober, Dierendag, de award worden overhandigd aan de dierenarts die de meeste stemmen weet te vergaren. Hij of zij mag zich dan een jaar lang de beste van Nederland noemen.

Publieksprijs

Volgens Edwin Paardekooper, oprichter van Dierenartskiezen.nl, is de award een publieksprijs. “We merken dat veel van onze bezoekers veel waarde hechten aan de relatie met hun dierenarts, met deze verkiezing willen we die waardering naar voren brengen.” Je stem uitbrengen kan nog tot en met 1 oktober op de actiepagina van www.dierenartskiezen.nl.

Dierenartskiezen

Vergelijkingsplatform Dierenartskiezen.nl maakt prijzen en beoordelingen van dierenartsen inzichtelijk. Daarmee wil het ervoor zorgen dat meer baasjes met hun huisdier naar de dierenarts kunnen en wil het een bijdrage leveren aan de transparantie in deze markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.