Nieuws

‘Royal Canin beste leverancier’

De Nederlandse dierenspeciaalzaken hebben Royal Canin voor het tweede achtereenvolgende jaar als beste leverancier beoordeeld binnen de categorie Pet Specialty. Dit blijkt uit onafhankelijk onderzoek uitgevoerd door Advantage Group.

Handelspartners beoordeelden de prestaties en samenwerking met verschillende leveranciers op onderwerpen als Strategic Alignment, Category Development, Consumer Marketing en Supply Chain.

Continue verbetering

“Huisdieren maken ons leven beter. Daarom werken we bij Royal Canin aan een betere wereld voor katten en honden. Dat doen we graag samen met onze partners, waarbij we streven naar een continue verbetering van de samenwerking”, zegt  Esther Uijen, Sales & Marketing Director Retail bij Royal Canin.

Categoriegroei

Uit het onafhankelijk onderzoek blijkt dat de door Royal Canin verstrekte (markt)inzichten en de gezamenlijke initiatieven om de categorie van honden- en kattenvoeding structureel te laten groeien worden gewaardeerd door de partners. 

Ook de integratie van digital in de strategie van Royal Canin en het bieden van ondersteuning op dit vlak richting de klant wordt volgens het onderzoek als zeer waardevol ervaren. Het stimuleren van structurele lange termijn categoriegroei en de integratie van digital zullen ook in de toekomst speerpunten van de bedrijfsstrategie blijven.

Erkenning

“We zijn blij met de erkenning van onze klanten, alsook de waardevolle feedback die we als Royal Canin hebben mogen ontvangen. We kijken dan ook uit naar het nog verder versterken en uitbreiden van de samenwerking met onze klanten”, aldus Uijen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.