Nieuws
Bezoekerscentrum Prins Petfoods geopend
Foto: Prins Petfoods

Na vier jaar schuren, schaven en ontwikkelen heeft Prins Petfoods op feestelijke wijze het Prins Experience Center geopend. Het bezoekerscentrum heeft een oppervlakte van bijna 900 vierkante meter. Nicolette Kluijver verrichte donderdag 1 oktober samen met hond Pete de officiële opening.    

Met de opening komt een droom uit: “Een eigen centrum waar iedereen kan zien en beleven wat Prins onder gastvrijheid en passie voor dieren verstaat”, vertelt Mariska van Gelder die samen met haar man Robert vier jaar lang aan het bezoekerscentrum heeft gewerkt.  

Experience

Het bezoekerscentrum biedt onderdak aan de Prins Experience, een tour die begint in de jaren zestig woonkamer van Prins-oprichter Dirk Johannes Verkade en eindigt in de Prins brandstore. Tijdens de tour komen de bezoekers in diverse ruimtes. Daar kunnen ze onder meer zien hoe Prins voedingen maakt, de wereld door de ogen van een hond en kat bekijken en van alles te weten komen over de zintuigen en organen van deze dieren.

Foto: Prins Petfoods

Voeding

De tour door het bezoekerscentrum is interactief.  Zo vertelt een virtuele kok, de ‘chefbrok’ van Prins, in de speciale keukenruimte van de Experience hoe je kwaliteitsvoedingen voor honden en katten volgens de schijf van vijf opbouwt. Bezoekers kunnen daarbij zelf ontdekken welke ingrediënten Prins allemaal gebruikt, en waarom.

Doelgroep

In het bezoekerscentrum zijn zowel consumenten als zakelijke doelgroepen van harte welkom. Dierenliefhebbers en -professionals kunnen voor verschillende data en tijdvakken tickets boeken.

Het centrum, waar ook de foto- en filmstudio en het auditorium van Prins zijn ondergebracht, heeft een oppervlak van bijna 900 vierkante meter en is tweetalig: alles is er zowel in het Nederlands als in het Engels te volgen.

Meer hierover in Petfood Magazine 4. Dit nummer verschijnt op vrijdag 13 november 2020.

Video

Bron: Prins Petfoods

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.