Nieuws

Dierenkliniek Makatsi uit Nieuw-Amsterdam is uitgeroepen tot Dierenarts van het Jaar. Van de vele duizenden stemmers wist de dierenarts uit het Drentse dorp het grootste aantal aan zich te binden.

De derde editie van de verkiezing vond wederom plaats op vergelijkingsplatform Dierenartskiezen.nl. De afgelopen twee jaar kwam Dierenkliniek Veendam nog als winnaar uit de bus, maar die werd dit jaar voorbij gestreefd door de Drentse praktijk.

Plaquette

De plaquette werd zondag 4 oktober, dierendag, overhandigd aan de dierenkliniek. “We hopen dat deze een mooi plekje krijgt”, aldus oprichter van de verkiezing Edwin Paardekooper .

Online

De dierenkliniek laat met de overwinning ruim 1100 andere praktijken achter zich. De verkiezingsstrijd werd voornamelijk online gevoerd: door slim gebruik te maken van sociale media spoorden de Nieuw-Amsterdammers trouwe klanten aan om te stemmen en anderen te enthousiasmeren voor de verkiezing. 

Publieksprijs

Volgens Paardekooper is de award echt een publieksprijs. “We merken dat veel van onze bezoekers veel waarde hechten aan de relatie met hun dierenarts en dat zien we terug in het aantal stemmen. Er is dit jaar weer massaal gestemd door dierenliefhebbers!” Meer dan 5500 stemmen kwamen via het platform binnen. “Als dank voor de deelname worden er onder de stemmers verschillende prijzen verloot.” 

Lees ook: Dierenartsverkiezing van start

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.