Nieuws

Nieuw boek over rauwvoer uitgebracht

Het nieuwe boek ‘Rauwvoer voor de hond – Verantwoord rauw voeren in 3 stappen’ is sinds november verkrijgbaar. In drie stappen leren hondeneigenaren beoordelen of rauwvoer in hun situatie goed past en hoe ze goed op de hond afgestemde rauwvoer-merken kunnen kiezen. Rauwvoer voor de hond is het eerste en enige boek dat gericht is op commercieel rauwvoer.

Niet alleen voor hondeneigenaren is het fijn om alle belangrijke informatie in één boekje binnen handbereik te hebben, maar ook voor verkopers van rauwvoer is het een handig naslagwerk.

Ervaring leert volgens schrijfster Meike van den Haak dat niet alle verkopers in dierenwinkels zich verdiept hebben in de assortimentskeuze van de winkeleigenaar. “Met dit boek leren zij de basiskennis over rauwvoer die elke verkoper zou moeten hebben om klanten goed te kunnen helpen bij het kiezen van de juiste rauwe voeding voor hun hond.”

Informatiebron

Tessa Kampman, assistent bedrijfsleider bij Pets Place/Boerenbond Waalwijk raadt het boek aan: “Ik dacht dat ik over rauw voeren bij honden al veel wist, maar er staat toch nieuwe informatie in het boek. Ik vind het enorm tof om mijn klanten in de winkel goede informatie over voeding te kunnen geven. Ik zou het boek aan iedereen aanraden.”

Het boek is inmiddels verkrijgbaar bij meer dan 50 dierenspeciaalzaken, dierenartsen en rauwvoer-verkooppunten.

Voerwijzer

Schrijver Meike van den Haak beheert sinds 2011 het online platform voerwijzer. Hier is veel informatie over rauwvoer te vinden. Haar kennis over hondenvoeding haalt ze uit wetenschappelijke publicaties, vakliteratuur, cursussen en intervisie met vakgenoten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.