Nieuws
prins petfoods
Foto: Prins Petfoods

Dit jaar mocht de Prins Foundation namens Prins Petfoods maar liefst 2500 kilo honden- en/of kattenvoeding weggeven. Aan hun klanten heeft Prins gevraagd welke opvangen, asiels of stichtingen in aanmerking zouden moeten komen voor deze mooie prijs.

Deze oproep leverde bijna 20.000 reacties op. Uit deze nominaties zijn willekeurig 5 winnaars gekozen die ieder 500 kilo voeding ontvangen. 

Winnaars

Dit zijn de 5 opvangen die de Prins Foundation dit jaar in het zonnetje zet:

Prins Foundation

Prins krijgt regelmatig aanvragen voor het doneren van voeding. Helaas is het onmogelijk aan al die verzoeken te voldoen. Daarom organiseert het, samen met de Prins Foundation, jaarlijks een grote Goede Doelenactie, waarbij kilo’s honden- of kattenvoeding wordt weggeven. Dat allemaal om extra te onderstrepen waar het om gaat en waar Prins bovenal voor staat: dierenwelzijn in de breedste zin van het woord.

“In Nederland zijn er verschillende dierenasiels en stichtingen die mooi opvangwerk verrichten en natuurlijk draagt Prins hen een heel warm hart toe. Door hen vinden duizenden asieldieren jaarlijks gelukkig weer een warm, veilig en blijvend thuis. Deze actie is er dan ook om hen in het zonnetje te zetten”, aldus de petfoodfabrikant.

Lees ook: Samenwerking Prins Petfoods en Snow Blizzard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.