Nieuws
Foto: WZF - Andriy Popov

Vanwege de aanhoudende Covid-19-pandemie heeft de beursorganisatie achter Interzoo 2021 besloten het evenement volledig digitaal plaats te laten vinden. De organisatie verwacht weer een fysieke editie te kunnen organiseren van 24 tot 27 mei 2022 in het Duitse Neurenberg.

Vanwege de aanhoudende reisbeperkingen als gevolg van Covid-19 en omstandigheden die onveilig blijven voor het organiseren van internationale beurzen, hebben WZF, de organisator van Interzoo, en BolognaFiere, de organisator van Zoomark International, gezamenlijk besloten om de beurzen te verzetten om zakelijke kansen te optimaliseren.

Nieuwe data

Bedoeling is nu dat Zoomark International fysiek plaats gaat vinden in het Italiaanse Bologna van 10 tot 12 november 2021. De eerste fysieke editie van Interzoo is voorzien van 24 tot 27 mei 2022 in Neurenberg. Dit nieuwe beursprogramma herstelt de oorspronkelijke kalender, waarin Zoomark International in de oneven jaren plaatsvindt, en Interzoo in de even jaren.

Digitale beurs

Om in de tussentijd exposanten in staat te stellen contact te houden met hun klanten wereldwijd en nieuwe business ontwikkelen, heeft WZF een digitaal format ontwikkeld voor Interzoo, dat zal plaatsvinden van 1 tot 4 juni 2021.

BolognaFiere en WZF zijn ervan overtuigd dat de digitale formats en het herschikken van hun beursdata de beste manieren zijn om de industrie te ondersteunen tijdens de Covid-19 pandemie. De organisatoren van de twee beurzen plannen verdere gezamenlijke activiteiten, waarover ze in het eerste kwartaal van 2021 verder zullen berichten.

Lees ook: Interzoo naar juni 2021, Zoomark naar mei 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.