Nieuws

Prins Petfoods is dit jaar opnieuw in de prijzen gevallen. Prins VitalCare Kitten heeft de prijs gewonnen voor het Beste Product van het Jaar 2020-2021 in de categorie diervoeding.

Dit is de vijfde overwinning van Prins Petfoods binnen deze grote Nederlandse consumentenverkiezing waarbij de consument zelf kan stemmen op zijn favoriete product.

Kittenvoeding

De Prins VitalCare Kitten is een krokante voeding voor kittens vanaf 4 weken tot circa 10 tot 12 maanden. Het kleine brokje is makkelijk op te nemen voor de kleine kittens en ondersteunt ze in hun opgroeifase. Door de hoge verteerbaarheid en het energiegehalte is het volgens de fabrikant een goede maaltijd voor een makkelijke overstap van moedermelk naar brokvoeding.

Trots

Als Nederlands familiebedrijf is Prins enorm trots dat het deze prijs heeft gewonnen, zo verklaart directielid Marlou Mulders. “We zijn blij dat we al ruim vijftig jaar veel kittens met deze voeding een goede start hebben gegeven. We hopen dat we dit kunnen doorzetten en nog veel meer eigenaren en baasjes blij kunnen maken in de toekomst. De titel ‘Beste Product van het Jaar’ met bijbehorende award laat zien dat de VitalCare Kitten nog steeds een succesformule is, en daar zijn we bijzonder trots op.”

Eerdere vermeldingen

Voor Prins is het de vijfde keer dat zij uitgeroepen zijn tot winnaar van Beste Product van het Jaar. Eind 2019 werd Prins ProCare Lamb & Rice Hypoallergenic door consumenten uitgeroepen tot ‘Beste Product van het Jaar 2019-2020’ in de categorie diervoeding. Dat jaar daarvoor werden de VitalCare Adult Fit kattenbrokjes verkozen tot ‘Beste product van het Jaar 2018-2019’.

Prins ProCare Standard Fit geperste brokvoeding voor honden werd in 2017 ‘Beste Product van het Jaar 2017-2018’. Twee jaar eerder kreeg het product Prins ProCare Super Active geperste brokvoeding voor honden, de award voor het ‘Beste Product van het Jaar 2015-2016’.

Lees ook: Nieuwe generatie aan het roer bij Prins

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.