Nieuws
Voor de meeste exposanten is ‘Dibevo 2021’ de eerste fysieke vakbeurs na 1,5 jaar corona. De organisatie verwacht daarom dat er flink wordt uitgepakt. (Foto: Norbert Waalboer Fotografie).

Zo’n anderhalf jaar lang konden er vanwege de coronapandemie geen fysieke vakbeurzen worden georganiseerd. Interzoo, de beurs die aanvankelijk vorig jaar mei zou plaatsvinden in het Duitse Neurenberg, is uitgesteld naar de eerste week van juni 2021.

In februari van dit jaar werd bekend dat deze beurs van 1 tot 4 juni volledig digitaal  zou worden gehouden. De organisatie verwacht weer een fysieke editie te kunnen organiseren van 24 tot 27 mei 2022.

Expozoo

Als de ontwikkelingen rondom het coronavirus de goede kant blijven opgaan, is de verwachting dat de Franse vakbeurs Expozoo die van 25 tot 27 juni wordt gehouden in Versailles bij Parijs, de eerste petcare-beurs is die weer fysiek gaat plaatsvinden.

Dibevo-vakbeurs

Dichter bij huis kondigde Dibevo onlangs aan dat het van plan is om op 10 en 11 oktober 2021 de tweejaarlijkse Dibevo-vakbeurs op de vertrouwde manier te organiseren. Locatie is opnieuw de Broodfabriek in Rijswijk. Het verschil met andere jaren is dat de organisatie nu al rekening houdt met de mogelijkheid dat het volledige evenement coronaproof moet verlopen. De gangpaden op de beurs hebben bijvoorbeeld allemaal een minimumbreedte van vier meter.

Zoomark

Als er geen kink meer in de kabel komt, wordt Zoomark International van 10 tot 12 november 2021 in het Italiaanse Bologna eveneens op fysieke wijze georganiseerd. Door Interzoo in mei 2022 opnieuw te organiseren, maar dan fysiek, wordt de oorspronkelijke beurskalender hersteld, waarin Zoomark International in de oneven jaren plaatsvindt, en Interzoo in de even jaren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.