Nieuws

Ticketverkoop Dibevo-vakbeurs van start

Foto: Norbert Waalboer

De ticketverkoop voor de Dibevo-Vakbeurs op zondag 10 en maandag 11 oktober 2021 is van start gegaan. De organisatie meldt dat er binnen 2 dagen al meer dan 500 tickets zijn geboekt.

Bezoekers wordt aangeraden de tickets zoveel mogelijk vooraf online te boeken. “Om de toegang tot de beurs zo veilig mogelijk te laten verlopen, willen we zo weinig mogelijk handelingen aan de receptiebalie afwikkelen. Daarom willen we iedereen oproepen om de tickets van tevoren te boeken, ook als je Dibevo-lid bent en een uitnodiging voor vier gratis kaarten hebt ontvangen.”

Deurverkoop

Bezoekers die toch een ticket ‘aan de deur’ willen kopen, kunnen dit alleen via PIN doen. Contante betalingen zijn niet mogelijk. “Als je geen lid bent van Dibevo is het sowieso aan te raden om je ticket in de voorverkoop aan te schaffen. Dan betaal je geen 25 euro, maar 18 euro voor een toegangsbewijs.”

Coronaregels

Op dit moment is het voor de organisatie nog lastig aan te geven welke regels er precies gelden op zondag 10 en maandag 11 oktober. De beide dagen dat de beurs wordt gehouden in de Broodfabriek in Rijswijk.

“Zoals het er nu uitziet, is er op 10 en 11 oktober geen 1,5 meterregel en geen coronacheck nodig, maar wat er precies gaat gelden, is afhankelijk van wat er medio september op de persconferentie wordt gemeld. In die week zullen wij bekendmaken welke eventuele coronaregels er gaan gelden op de Dibevo-Vakbeurs.”

Lees ook: Dibevo-Vakbeurs in trek bij exposanten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.