Nieuws

Personele wisselingen bij Royal Canin

Esther Uijen volgt bij Royal Canin Anke Penninx op als algemeen manager Benelux. Penninx gaat binnen het bedrijf verder als Regional Sales & Marketing Director Europe.

Uijen is inmiddels 5 jaar in dienst bij Royal Canin. “Esther is een sterke bedrijfsleider met meer dan 15 jaar ervaring in Sales, Customer Marketing en Marketing”, zegt het bedrijf in een persbericht.

Uijen begon 10 jaar geleden bij Mars en leidde de Pet Nutrition Category en Sales in Nederland. In 2016 trad ze in dienst bij Royal Canin als Sales & Marketing Director voor SPT NL. In 2020 nam zij de verantwoordelijkheid voor SPT Benelux op zich.

Passie

“Met haar grote passie voor katten en honden, ons Royal Canin-merk en haar uitgebreide externe netwerk, is ze een sterke pleitbezorger voor ons Royal Canin-doel om een ​​betere wereld voor huisdieren te creëren.”  

“We willen Anke bedanken voor het bouwen van een succesvolle en toekomstbestendige organisatie in de afgelopen zes jaar, en wensen haar het allerbeste in haar nieuwe rol binnen onze Europese organisatie.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.