Nieuws
KB Raw Kiezebrink
Foto: Kiezebrink

KB Raw heeft een nieuwe variant toegevoegd aan het KB Complete assortiment. Volgens fabrikant Kiezebrink is dit een unieke toevoeging omdat dit de eerste worst is van KB Raw die ook groente bevat. Door een deel van het vlees te vervangen door groente, is het product wat duurzamer gemaakt.

De speciaal geselecteerde groenten zijn naast een duurzamere grondstof ook een goede bron van vitamines, mineralen en vezels.

Insecten

Naast groente bevat dit product 33% insecten (larven van de black soldier fly). Dit is een dierlijke eiwitbron wat een stuk duurzamer kan worden verkregen dan andere dierlijke eiwitbronnen.

Dit komt doordat insecten weinig ruimte nodig hebben, snel en efficiënt groeien, kunnen groeien op organische reststromen en geen methaan produceren. Met dit product wordt het menu van de hond dus een beetje duurzamer.

Samenstelling

De samenstelling van KB Complete Insect/Veggie/Meat is als volgt: 33% Insect (BSF), 28% Kalkoen; 15% rug, 13% nek, 15% Runderhart, 15% Groentemix (snijbiet, andijvie, courgette, taugé, pastinaak), 1% zalmolie, 1% vitamines en mineralen.

Lees ook: KB RAW introduceert rauw voer met insecten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.