Nieuws

Edupet en Yuverta bundelen krachten

Edupet Yuverta
Foto: Prins Petfoods

Edupet en onderwijsaanbieder Yuverta gaan hun krachten bundelen op het gebied van kennis en educatie. Kennis delen, borgen en ontwikkelen zal gaan leiden tot webinars en seminars en een breed scala aan scholingen, al dan niet met praktijk, voor studenten, alumni en cursisten.

Yuverta, de nieuwe naam van de voormalige AOC’s Wellantcollege, Helicon en Citaverde, is met 53 locaties vmbo en mbo de grootste aanbieder van blauw-groen onderwijs in Europa. Edupet is het educatielabel van Prins Petfoods. Prins is al decennialang gespecialiseerd in 100% natuurlijke diervoeding, waarbij kennis en educatie als rode draad door het familiebedrijf lopen.

Samenwerking

Zowel Edupet als Yuverta hechten veel waarde aan duurzaamheid, dierenwelzijn, persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, kennis en educatie. Edupet verzorgde al eerder diverse lezingen voor studenten en alumni van Yuverta.

Binnen Yuverta neemt de Hotspot Diermanagement & Welzijn een prominente plaats in als Learning community voor bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Om onderling nog beter kennis te kunnen delen en de samenwerking te bekrachtigen, komt er nu een samenwerkingsovereenkomst.

Toekomst

Edupet zal samen met de andere educatielabels van Prins de studenten, alumni en cursisten van Yuverta ondersteunen met praktijkgerichte educatie, voor een optimale ontwikkeling ten behoeve van hun toekomstige of huidige beroep.

Pet Health Center

Zo komt er bij Yuverta Houten een Pet Health Center. Dit educatieve center zal worden gebruikt voor praktijktraining om herkenbaar en professioneel advies te kunnen bieden aan consumenten over praktische zaken als opvoeding, gedrag, voeding, gezondheid, dierenwelzijn en veiligheid. Studenten kunnen hier terecht voor praktijktraining en -lessen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.