Nieuws

Anido 2022 nagenoeg volgeboekt

Anido zonder datum

Drie maanden voor de start van vakbeurs Anido 2022 op 13 en 14 februari 2022 in Kortrijk Expo, is het evenement op een tiental stands na zo goed als volgeboekt. Dat meldt de organisatie.

Ruim 90 ondernemingen uit binnen- en buitenland schreven zich al in voor Anido 2022. “Ook de bezoekers kijken er enorm naar uit om voor het eerst sinds het uitbreken van de coronapandemie weer innovaties in persoon te zien, voelen en ruiken. Bovendien wil het vakpubliek opnieuw live kunnen netwerken en zakendoen in een aangename sfeer en professioneel kader zoals op Anido het geval is”, schrijft de organisatie.

Belangstelling

Dat er aan fabrikanten- en leverancierszijde veel belangstelling is voor Anido 2022, verwondert beursmanager Annick Pycarelle niet. “Door Covid-19 was de organisatie van fysieke vakbeurzen het voorbije anderhalf jaar niet of nauwelijks mogelijk. De honger om elkaar weer persoonlijk te ontmoeten, contact te leggen met bestaande of nieuwe klanten en zaken te doen is dan ook groter dan ooit.”

Bovendien had de branche volgens Pycarelle de afgelopen maanden de wind in de zeilen. “Enerzijds vertolkte het huisdier een nog centralere rol binnen het gezin, anderzijds schaften veel consumenten een huisdier aan om het gebrek aan menselijk contact op te vangen. Dit zorgde uiteraard voor een duidelijke meerverkoop van voeding en accessoires. Dit alles zorgt voor een hoge participatiegraad.”

Nieuwkomers

Opvallend zijn de talrijke nieuwe bedrijven die hun opwachting maken op onze vakbeurs. “Dit onderstreept dat Anido dé place-to-be in de Benelux en Noord-Frankrijk is voor ondernemingen uit de petcaresector om zichzelf, hun nieuwigheden, producten en diensten aan de vakhandel te presenteren”, aldus Pycarelle.

Randprogramma

Wat het randprogramma van de vakbeurs betreft, worden er tijdens de 22ste editie van Anido opnieuw diverse inspirerende lezingen door experts gehouden over hot items in de branche. Een andere blikvanger is New@Anido. Deze awards worden in 3 categorieën (voeding, accessoires & verzorgingsproducten en natural & sustainable) uitgereikt aan de meest innovatieve producten op de beursvloer.

Meer hierover in Petfood Magazine 4, deze verschijnt op vrijdag 19 november.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.