Nieuws
Zoomark 2021
Foto: BolognaFiere 2021.

BolognaFiere, de organisatie achter de internationale petcarebeurs Zoomark International, kijkt tevreden terug op de editie die van 10 tot en met 12 november 2021 in het Italiaanse Bologna plaatsvond.

Meer dan 450 exposanten, waarvan 60% afkomstig uit het buitenland (44 verschillende landen) kwamen op de beurs af. De organisatie spreekt van een succes, zeker gezien de pandemie waarin de wereld zich nog altijd bevindt.  

Internationale ontmoeting

Tijdens de beurs waren er 400 verschillende nieuwe producten te zien, onderverdeeld in 7 verschillende categorieën.  “We hebben hard gewerkt om deze editie van Zoomark International te organiseren”, vertelt Gianpiero Calzolari, voorzitter van BolognaFiere. “We wilden deze editie door laten gaan omdat wij het belangrijk vinden dat de sector de kans krijgt elkaar weer te ontmoeten na de lange onderbreking als gevolg van de pandemie. Dit is in 2021 de enige internationale beurs op het gebied van petcare geweest.”

De beurs wordt naast BolognaFiere mede georganiseerd door de National Association of Pet Care and Pet Food Industries (Assalco), de Nationale Vereniging van Italiaanse Veterinaire Artsen (ANMVI), de regionale administratie van Emilia-Romagna en Promopet.

Samenwerking

“We willen Assalco en ANMVI, bedanken voor hun samenwerking, evenals de bedrijven die geloofden in het succes van de beurs door hun deelname te bevestigen, en de standhouders die van over de hele wereld naar Bologna kwamen. Het succes van deze editie is voor ons een stimulans om nieuwe doelen te bereiken en nieuwe internationale uitdagingen aan te gaan”, aldus Calzolari.

De volgende editie van Zoomark International staat gepland voor mei 2023. Deze zal dan opnieuw plaatsvinden in het Bologna Exhibition Centre in Bologna.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.