Nieuws
United Neodis Mornac
Foto: United Petfood

United Petfood, internationale producent van honden- en kattenvoer, kondigt de overname aan van de ‘la Braconne’-fabriek van Neodis Group in Mornac, Frankrijk.

De overname versterkt volgens het bedrijf de positie van United Petfood als full serviceproducent van huismerken voor honden- en kattenvoer en geeft klanten toegang tot een volledig assortiment van eigen producten.

Nieuwe kansen

Volgens de raad van bestuur van United Petfood “biedt de overname van deze fabriek voor honden- en kattenvoer in Mornac, in de buurt van Angoulême, ons nieuwe kansen voor groei en synergie in een snel veranderende markt.”

Droogvoer

De ‘la Braconne’-fabriek van Neodis in Mornac vervaardigt al sinds 1976 droogvoer voor honden en katten. De Franse fabriek heeft circa 50 mensen in dienst en beschikt over een hoogwaardige productievestiging.

Deze overname versterkt de positie van United Petfood op de markt voor de productie van honden- en kattenvoer. Met de extra productiefabriek in Frankrijk heeft United Petfood Group nu twintig productievestigingen voor honden- en kattenvoer in acht Europese landen.

De overname past bij de strategie van United Petfood om zijn activiteiten te versterken en uit te breiden.

Lees ook: United Petfood neemt Cambrian Petfoods over

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.