Nieuws

Nieuwe formule Dibevo University

Dibevo University
Foto: Dibevo

Na de eerste editie in 2018 en een afgelaste editie in 2020 vanwege de coronamaatregelen, is voor komend najaar de tweede editie van Dibevo University gepland op zondag 9 oktober 2022. Wel wordt het concept in een nieuw eigentijds jasje gestoken, laat de organisatie weten.   

Tijdens de eerste editie in 2018 vond het evenement twee dagen plaats en was er een combinatie van kennissessies en een beurs. Het beursgedeelte wordt nu echter volledig losgelaten.

Aanleiding

“Vanaf nu willen we meer duidelijkheid scheppen in de tweedeling zoals die ooit is bedacht: in de oneven jaren een grote vakbeurs, en in de even jaren een event met de focus op kennisoverdracht. Zodat jij als bezoeker weet wat je kunt verwachten”, schrijft de organisatie.

In het verleden is er door Dibevo vaker geëxperimenteerd met hybride evenementen (zowel kennisoverdracht als productpresentaties), maar dat is volgens de organisator voor de petcarebranche nooit een ideale combinatie gebleken.

Kennis

“Daarom bevat Dibevo University géén beursdeel meer, maar ligt de focus volledig op kennis. En dat doen we met bruisende infotainmentlezingen, een reeks parallelsessies, en een groot netwerkplein met – zoals je van Dibevo-events gewend bent – gratis hapjes en drankjes. Ook bundelen we alle krachten in één dag in plaats van 2 of 3 dagen.”

Op dit moment is de organisatie druk bezig met de invulling van het programma van Dibevo University en de eerste sprekers zijn al bijna definitief. Later dit jaar komt Dibevo met nadere informatie over het evenement.

Lees ook: Dibevo University: Kennis opdoen en nieuwe producten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.