Productnieuws

Altranet zet een revolutionair kattenproduct op de Nederlandse markt: de Litter Spinner, een kattenbak die de uitwerpselen van de kat efficiënt en snel verwerkt door de kattenbak slechts één keer rond te draaien.

Litter Spinner

De Litter Spinner is ontworpen door het Amerikaanse bedrijf Sharp Designs met wie Altranet een exclusief samenwerkingsverband heeft. Het product bestaat uit stevig en duurzaam gerecycled materiaal. Het spaart tijd en geld en werkt zoveel beter dan een doorsnee kattenbak, stelt Altranet.

Werking

Vul de bodem van de Litter Spinner met circa 7 cm zelfklonterend kattengrit. De kattenbak is klaar voor gebruik. Nadat de kat zijn behoefte heeft gedaan en de kattenbak heeft verlaten, volstaat één draai aan de ronde bak. Het kattengrit wordt nu volledig gefilterd. Verwijder de la en deponeer de uitwerpselen in de vuilnisbak. De Litter Spinner is weer schoon voor gebruik.

Reacties

Tineke Stam, eigenares van Altranet is erg te spreken over de positieve reacties die de Litter Spinner tot nu toe krijgt vanuit de gezelschapsdierenbranche: “De ontwerpers van de Litter Spinner is het daadwerkelijk gelukt om een kattenbak te maken dat op alle fronten een geslaagd product is.”

Introductieprijs

Vanaf het najaar 2011 is de Litter Spinner te koop bij de dierenspeciaalzaken voor een introductieprijs van 119,00 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.